Σάββατο 3 Απριλίου 2010

Καλή Ανάσταση σε όλους!


Καλή Ανάσταση σε όλους μας και ας είναι συμβολική για τον τόπο μας και την ζωή μας...

Η γατα που αγναντεύει


ΧΑΛΑΡΗ

Η γάτα αυτή στη Ρωσία αγναντεύει τη θέα και απολαμβάνει την ηρεμία της. Ο τρόπος όμως που κάθεται δεν ειναι συνηθισμένος

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΘΕΤΑΙ

Όλα για την τηλεόραση


Για να μήν ψάχνετε ιστιοσελίδες να δείτε τί παίζει στην τηλεόραση πατήστε εδώ.(άν και έχει καταντήσει έτσι όπως έχει καταντήσει)

Ποδόσφαιρο 3D


ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ 3D ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Η Ευρώπη έχει αποκτήσει το πρώτο της 3D κανάλι και ο κόσμος ειναι κάτι παραπάνω απο χαρούμενος για αυτό. Σε πάνω απο 1,000 παμπς της Αγγλίας οι πελάτες μπορούσαν να δουν το ματς Manchester United - Chelsea με έναν διαφορετικό τρόπο απο το κανάλι Sky 3D.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ-Πηγή

H στιγμή άφιξης του αεροπλάνου με το Άγιο Φως


Αυτό είναι το βίντεο με την στιγμή που φτάνει το άγιο φως στην Ελλάδα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.



Πηγή.

Οι πιλότοι της Αμερικανικής αεροπορίας


ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Καλά η προπόνηση που κάνουν εκεί στην Αμερική οι πιλότοι της πολεμικής αεροπορίας ειναι απο τις πιο σκληρές. Μιλάμε για πολύ βάρβαρα πράγματα

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO


Πηγή.

Έφτασε το.. Άγιο φως

ΤΩΡΑ

Έφτασε το.. Άγιο φως στο Ελ. Βενιζέλος

«Διαβολική» Τσέλσι στο Ολντ Τράφοντ


Νίκη τίτλου με σκορ 2-1 πήρε η Τσέλσι στην έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής του αγγλικού πρωταθλήματος. Οι «μπλε» με τη δεύτερη νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα επί της ομάδας του Άλεξ Φέργκιουσον, ξεπέρασαν στη βαθμολογία κατά δύο πόντους τη σημερινή τους αντίπαλο, παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα στην κατάκτηση της Premier League. Τα γκολ των νικητών σημείωσαν οι Κόουλ (20’) και Ντρογκμπά (79’), με τον Μακέντα να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 81’.

Πηγή.

Ολοκληρώθηκε η αφή το απόγευμα στην Αθήνα το 'Αγιο Φως


Στις 14:07 του Μ. Σαββάτου(03/04), ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων Θεόφιλος εξήλθε του ιερού κουβουκλίου του Πανάγιου Τάφου, στο Ναό της Αναστάσεως κρατώντας στα χέρια του τις δύο δεσμίδες με τα 33 κεριά, μεταδίδοντας το 'Αγιος Φως.

Πρόκειται για το μοναδικό προνόμιο του Έλληνα Πατριάρχη Ιεροσολύμων, ο οποίος κάθε χρόνο πρωτοστατεί στην αφή του Αγίου Φωτός, έναντι των άλλων χριστιανικών δογμάτων. Οι ισραηλινές αρχές , είχαν λάβει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για αποφυγή επεισοδίων ορθοδόξων με Αρμενίους.

Πηγή.

Ξέχασαν το σενάριο του Harry Potter σε παμπ!


Δραματικές αλλαγές, σε σχέση με το βιβλίο της JK Rowlling"Harry Potter And The Deathly Hallows", θα περιλαμβάνει το οριστικό φινάλε των ταινιών του Harry Potter, σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσε δημοσιογράφος της εφημερίδας "The Sun", στα χέρια του οποίου βρέθηκε το σενάριο (118 σελίδες).

Οι υπεύθυνοι της Warner Bross, έχοντας στα χέρια τους το πολυπόθητο σενάριο με την ένδειξη "Ιδιωτικό και Εμπιστευτικό", αποφάσισαν τη διενέργεια κατεπείγουσας έρευνας για το περιστατικό που έθεσε σε κίνδυνο μία παραγωγή 250 εκατομμυρίων δολαρίων.

«Δεν μπορούσα να πιστέψω στα μάτια μου. Ξέρω ότι τα παιδιά που εργάζονται στην παραγωγή έρχονται στην παμπ, αλλά είναι ντροπιαστικό το γεγονός πως κάποιος θα μπορούσε να αφήσει εκεί το σενάριο», ανέφερε ο άνθρωπος που εντόπισε το χειρόγραφο.

Οι δύο ταινίες, "Harry Potter and the Deathly Hallows" (19/11/2010) και "Harry Potter and the Deathly Hallows II" (15/7/2011), αναμένεται να προσελκύσουν εκ νέου το ενδιαφέρον του κοινού και να αποφέρουν σημαντικά κέρδη στη Warner Bross.

Πηγή.

Ξεκίνησε η διάθεση του ipad


ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ

Σε ουρές στήθηκε ο κόσμος για να παραλάβει απο τα καταστήματα το iPad, τη νέα συσκευή της Apple. Εκατοντάδες χιλιάδες άτομα έχουν ήδη προπαραγγειλει την συσκευή μέσα απο το internet και σήμερα...

μπορεσαν να πάνε να την παραλάβουν. Πολλοί τη χαρακτηρίζουν επανάσταση και μένει να δούμε αν θα έχει την αναμενόμενη ανταπόκριση απο τον κόσμο. Σαν μια πρώτη ένδειξη πάντως οι ουρές ήταν λιγότερες απο ότι το 2007 όταν βγήκε το πρώτο iphone.

Πηγή.

Οι πρώτες εικόνες απο το Αγιο Φως


ΞΕKΙΝΗΣΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ

Το Αγιο Φως έχει ξεκινήσει το ταξίδι του. Δειτε ένα video με τους πιστούς στην Ιερουσαλήμ να το παραλαμβάνουν

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Πηγή.

Περιμένοντας το Aγιο Φως


Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το Άγιο Φως θα μεταφερθεί από τον Πανάγιο Τάφο των Ιεροσολύμων στην Αθήνα με ειδική κυβερνητική πτήση από τα Ιεροσόλυμα, μέσω Τελ Αβίβ. Κατά την άφιξη του στο Διεθνές Αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" θα αποδοθούν τιμές αρχηγού Κράτους.


Η τελετή Αφής θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι στο Ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα από τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων, παρουσία εκπροσώπων όλων των ορθοδόξων εκκλησιών.


Το αεροσκάφος προβλέπεται να προσγειωθεί στην Αθήνα περίπου στις 18:30. Θα ακολουθήσει με κάθε επισημότητα η τελετή υποδοχής, στην οποία μπορούν να παρευρίσκονται όσοι το επιθυμούν.


Η συγκέντρωση των πιστών θα γίνει έξω από την Πύλη 9 και λίγα λεπτά πριν την προσγείωση του αεροπλάνου, αφού περάσουν από το σχετικό έλεγχο ασφαλείας, θα τους επιτραπεί η είσοδος σε ειδικά περιφραγμένο χώρο, από όπου θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν την τελετή.


Στη συνέχεια, με άλλες πτήσεις της AEGEAN AIRLINES και της OLYMPIC AIR , καθώς και με αεροσκάφη τύπου C 130 και ελικόπτερα της Πολεμικής Αεροπορίας το Άγιο Φως θα ταξιδέψει και στο πιο απόμακρο χωριό ή νησί της Ελλάδας, μέσα σε μικρές ειδικά κατασκευασμένες λυχνίες.

Πηγή.

Πρώτη ανάσταση στην Κέρκυρα


ΡΙΨΗ ΤΩΝ ΜΠΟΤΗΔΩΝ

Στις 11.00 π.μ, γίνεται η Πρώτη Ανάσταση με τη ρίψη την "μπότηδων". Το συγκεκριμένο έθιμο, αποτελεί επιρροή των Ενετών, οι οποίοι συνήθιζαν την Πρωτοχρονιά (την μεγαλύτερη γιορτή των καθολικών), να ρίχνουν από τα παράθυρά τoυς παλιά αντικείμενα, προκειμένου να τους φέρει ο νέος χρόνος καινούργια. Οι Κερκυραίοι οικειοποιήθηκαν το έθιμο αυτό και το ενέταξαν στις εορταστικές εκδηλώσεις του πάσχα. Στις μέρες μας, τα παλιά αντικείμενα αντικαταστάθηκαν από πήλινες στάμνες (μπότηδες) γεμάτες νερό

Δείτε το βίντεο!

Πηγή.

Παρασκευή 2 Απριλίου 2010

Καληνύχτα!


Καληνύχτααααααα......!!!

O περίεργος gay σερβιτόρος στο Love Bites


Αυτός ο σερβιτόρος στο Love Bites ήταν όλα τα λεφτά. Αλλά υπήρχε κάτι στον τρόπο του που μας δημιούργησε κάποια ερωτηματικά. Ήταν όντως γκέι ή το έπαιζε;

Δείτε το βίντεο!


Πηγή.


Νέο blog



Νέο μουσικό blog ''συνεργάζεται'' πλέον μαζί μας.Αφιεριώστε λίγο από τον χρόνο σας και τσεκάρετέ το :)

Πατήστε εδώ:ADDICTED RADIO


Δείτε τί παθένει κάπoιος όταν πέζει με τα τρένα...


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!





Πηγή.

Με ειδική κυβερνητική πτήση το απόγευμα του Μ. Σαββάτου το Αγιο Φως στην Ελλάδα



ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Με ειδική κυβερνητική πτήση, θα μεταφερθεί το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου από τα Ιεροσόλυμα -μέσω Τελ Αβίβ- στην Αθήνα το Αγιο Φως. Κατά την άφιξη του στο Διεθνές Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» θα αποδοθούν τιμές αρχηγού κράτους...



...Το αεροσκάφος θα προσγειωθεί περίπου στις 18:30 και θα ακολουθήσει τελετή υποδοχής.

Η συγκέντρωση όσων πιστών επιθυμούν θα γίνει έξω από την Πύλη 9 όπου και από ειδικό χώρο, θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν την τελετή.

Με άλλες πτήσεις της Aegean Airlines, της Olympic Air, καθώς και με αεροσκάφη τύπου C 130 και ελικόπτερα της Πολεμικής Αεροπορίας, το Aγιο Φως θα ταξιδέψει και στο πιο απόμακρο χωριό της Ελλάδας.

Πηγή.

"Το μεγαλύτερο υποθαλάσσιο μουσείο του κόσμου"

Στο Cancun στο Μεξικό, υπάρχει ένα υποθαλάσσιο μουσείο το οποίο σύντομα θα μπορεί να χαρακτηριστεί το μεγαλύτερο του κόσμου. Έχει ήδη πολλά γλυπτά αλλά συνεχώς αυξάνονται με στόχο να φτάσουν τα 400. Είναι μαγευτικό. Τον περασμένο χρόνο κάπου 30,000 δύτες κατέβηκαν εκεί για να το δουν!

Δείτε το βίντεο!

Πηγή.

Πέθανε ο σχεδιαστής του πρώτου προσωπικού υπολογιστή


ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ 1975

Ο Ed Roberts ήταν ο άνθρωπος που το 1975 σχεδίασε τον πρώτο προσωπικό υπολογιστή που βγήκε στο εμπόριο. Πρόκειται για το Altair 8800 το οποίο είχε τον επεξεργαστή intel 8080. Στη συνέχεια ο Bill Gates και...

ο Paul Allen πήγαν στην εταιρεία του και έφτιαξαν μαζί την Altair Basic τη γλώσσα προγραμματισμού που ήταν και το πρώτο προιον της Microsoft. Ο Roberts πέθανε χθες σε ηλικία 69 ετών.

Πηγή.

Δείτε πώς είναι σήμερα ο "Ιησούς από τη Ναζαρέτ "...







Ο Ρόμπερτ Πάουελ, ο ηθοποιός που ενσάρκωσε τον Θεάνθρωπο στην ταινία του Φράνκο Τζεφιρέλι, σήμερα ζει ήσυχα με τη γυναίκα του και τα δύο του παιδιά, μακριά από τα φώτα της διασημότητας...

Πηγή.

 



Οι 5 (για εμάς) καλύτερες ομάδες του facebook.. :P


1.ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ 100,000 ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...!


2.ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ FARMVILLE ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΝΑΤΙΝΑΞΑ ΤΗΝ ΦΑΡΜΑ !!


3.ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΣΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1990 ΑΝ...


4.APAITOUME to Radio Arvila na ginei 2wro!!! (diadwste to pantou!!!!)


5.119+1 ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ [ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ GROUP ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ]

Ακατάλληλοι η χρήση του..


Σίγουρα έχετε δει να τους πουλάνε στα φανάρια. Σίγουρα σας έκανε εντύπωση το περίεργο μέγεθός τους - ασυνήθιστο για αναπτήρες, και ίσως κάποιοι να το θεώρησαν συμφέρον και να τους αγόρασαν. Πλέον, όμως, σύμφωνα με τη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή θεωρούνται ακατάλληλοι προς χρήση... Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει ότι στις 4 Μαρτίου 2010, υπάλληλοι της Διεύθυνσης Τεχνικού Ελέγχου κατά τη διενέργεια ελέγχου στο κατάστημα επί της οδού ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ 30 στην Αθήνα της επιχείρησης «LI JUN HUANG ΕΙΔΗ ΔΩΡΩΝ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΟΙΚΙΑΚΑ ΕΙΔΗ», έλαβαν δείγμα αναπτήρων VIP Made in China Machine Wang barcode 6943082910055, μεγάλου μεγέθους, διαστάσεων 16,5x4,5x2 εκατοστών, από συνολική ποσότητα 2000 τεμαχίων. Οι υπάλληλοι δέσμευσαν τους αναπτήρες, λόγω του ότι περιείχαν μεγάλη ποσότητα καυσίμου, ενώ δεν έφεραν και μηχανισμό αντίστασης στα παιδιά. Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή συνιστά στους καταναλωτές να μην αγοράζουν αναπτήρες ανάλογου μεγέθους, που περιέχουν μεγάλη ποσότητα καυσίμου και στερούνται μηχανισμού αντίστασης στα παιδιά, καθόσον υπάρχει αυξημένη πιθανότητα να προκληθεί ατύχημα ή υλική ζημιά σε περίπτωση που υπερθερμανθούν, με παρατεταμένη έκθεσή τους στον ήλιο ή άλλη πηγή θερμότητας, ή σε περίπτωση μη ασφαλούς χρήσης τους από μικρά παιδιά.

Πηγή

MotoGp 2010


Η νέα σεζόν του MotoGp πλησιάζει!Qatar Losail Circuit...Η πίστα χτίστηκε μέσα σε έναν χρόνο από 1.000 εργάτες και η κατασκευή του κόστισε 58 χιλιάδες $US.Η πίστα είναι 5,380 χιλιόμετρα σε μήκος, με μια μεγάλη ευθεία λίγο μεγαλύτερο του ενός χιλιομέτρου στα 1.068 μέτρα. Είναι περιτριγυρισμένο από τεχνητό γρασίδι για να σταματήσει η άμμος να καταπατά πάρα πολύ πάνω στην πίστα.

Ας αφήσουμε λίγο όμως την πίστα και ας επικεντρωθούμε στους οδηγούς.Που είχαμε μείνει; σε δοκιμές και πάλι δοκιμές και ξανά δοκιμές και μια από τα ίδια.

Αυτή την φορά οι αναβάτες πήγαν στο Κατάρ για τελική δοκιμή υπό το φως των προβολέων (να είναι και λίγο …ρομαντικά).


Τώρα δεν έχει σημασία ποιος ήλθε 1ος ποιος 2ος ,σημασία έχει ποιος είναι περισσότερο έτοιμος σαν


rossi yamaha

συνδυασμός κι αυτό πάλι …παίζεται.

Σίγουρα ο Γιατρός Βαλεντίνο,ο Στόνερ γράφοντας πολύ καλούς χρόνους σε σταθερά γυρολόγια και από αυτούς που ξεχωρίζουν είναι ο Μπεν Σπις.

Μαθαίνει πολύ γρήγορα την νέα κατηγορία και τον τρόπο οδήγησης της μοτοσικλέτας ,άρα είναι μέσα στην καλή πεντάδα.

Τo μαύρο Google: μία ιδέα του Πανεπιστημίου Κρήτης



Δημοσιοποιήθηκε μια μελέτη φοιτητών του Πανεπιστημίου Κρήτης που καταδεικνύει ότι, αν η υπηρεσία Google Search είχε μαύρη οθόνη, λαμβάνοντας υπόψη την τεράστια παγκόσμια συχνότητα χρήσης της, σύμφωνα με υπολογισμούς , θα είχαν σωθεί..... τουλάχιστον 750 μεγαβατώρες ανά χώρα για κάθε έτος!!!!! Η Google, ανταποκρινόμενη στη μελέτη, δημιούργησε μια << μαύρη>> έκδοση της μηχανής αναζήτησης , που κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά . Η έκδοση αυτή εξοικονομεί μεγάλο ποσοστό ηλεκτρικής ενέργειας, που καταναλώνει τόσο το modem-router όσο και η οθόνη του υπολογιστή.  

Γίνετε μέλοι στο facebook από εδώ.

Μουσικές προτιμήσεις


Ο καθένας με το κέφι του:

HOUSE

MINIMAL

METAL

POP

ROCK

ΕΝΤΕΧΝΑ

Κέφι να έχουμε και όλα

γίνοντε...


Αεροσυνοδοί γδύθηκαν γιατί δεν πληρώθηκαν!


Εννέα αεροσυνοδοί από της Ισπανικής αεροπορικής εταιρείας Air Comet γδύθηκαν και φωτογραφήθηκαν για ένα ημερολόγιο από το οποίο ελπίζουν να κερδίσουν χρήματα. Ο λόγος είναι....

ότι ήθελαν με αυτόν τον τρόπο να διαμαρτυρηθούν για το γεγονός ότι δεν τους έχουν πληρώσει εδώ και μήνες. Η εταιρεία χρεοκόπησε (περίπου € 160 εκατoμμύρια χρέος) τον Δεκέμβριο και οι αεροσυνοδοί δεν έχουν πληρωθεί για εννέα μήνες.

Ταχύτερη η McLaren



Γερμανική... κατοχή

Στις θέσεις ανάμεσα στις δύο McLaren πλασαρίστηκαν δύο Γερμανοί. Ο άτυχος φέτος, Σεμπάστιαν Φέτελ με τη Red Bull έκανε τον δεύτερο ταχύτερο χρόνο, αφήνοντας πίσω του τον πιλότο της Mercedes, Νίκο Ρόσμπεργκ.

Καλύτερη ήταν απόδοση του επτά φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή, Μίκαελ Σουμάχερ, ο οποίος βρέθηκε στην πέμπτη θέση, μπροστά από τον ανανεωμένο, Ρόμπερτ Κούμπιτσα της Renault.

Υποτονική η Ferrari

Τον έβδομο καλύτερο χρόνο της δεύτερης περιόδου των ελέυθερων δοκιμών έκανε ο Φερνάντο Αλόνσο, ενώ οχτώ θέσεις πιο κάτω τερμάτισε ο Φελίπε Μάσα. Ο Βραζιλιάνος πιλότος δεν μπόρεσε να βελτιώσει το χρόνο του, καθ΄βως στον τελευταίο γύρο έκανε ένα οδηγικό λάθος.

Τα σημερινά δοκιμαστικά ολοκληρώθηκαν υπό την απειλή της βροχής. Στην πίστα όπως αναμενόταν δεν βρέθηκε πολύ κόσμος.

Αναλυτικά η κατάταξη :

1. Χάμιλτον, McLaren, 1:34.175
2. Φέτελ, Red Bull, 1:34.441
3. Ρόσμπεργκ, Mercedes, 1:34.443
4. Μπάτον, McLaren, 1:34.538
5. Σουμάχερ, Mercedes, 1:34.674
6. Κούμπιτσα, Renault, 1:35.148
7. Αλόνσο, Ferrari, 1:35.581
8. Μπουεμί, Toro Rosso, 1:35.660
9. Πετρόφ, Renault, 1:35.872
10. Σούτιλ, Force India, 1:35.957
11. Κομπαγιάσι, BMW, 1:36.018
12. Λιουίτσι, Force India, 1:36.221
13. Ντε Λα Ρόσα, BMW, 1:36.325
14. Αλγκουερσουαρί, Toro Rosso, 1:36.325
15. Μάσα, Ferrari, 1:36.602
16. Μπαρικέλο, Williams, 1:36.813
17. Χούλκεμπεργκ, Williams, 1:37.415
18. Τρούλι, Lotus, 1:38.454
19. Κοβαλάινεν, Lotus, 1:38.530
20. Γουέμπερ, Red Bull, 1:38.786
21. Γκλοκ, Virgin, 1:39.061
22. Ντι Γκράσι, Virgin, 1:39.158
23. Τσάντχοκ, HRT, 1:41.084
24. Σένα, HRT, 1:41.481

Πηγή

Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

Τα αποτελέσματα στο Γιουρόπα Λιγκ


τις πρώτες αναμετρήσεις για τους 16 του Γιουρόπα Λιγκ σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:


Μπενφίκα (Πορτογαλία)-Λίβερπουλ (Αγγλία) 2-1...




...Βαλένθια (Ισπανία)-Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία) 2-2


Φούλαμ (Αγγλία)-Βόλφσμπουργκ (Γερμανία) 2-1


Αμβούργο (Γερμανία)-Σταντάρ Λιέγης (Βέλγιο) 2-1

Νέο look του YouTube(Μικρό Review)

Το YouTube όσο πάει και γίνετε καλύτερο,αυτή την φορά στην εμφάνισή του.


(1) Username , Subscribe button, and "More from User"
(2) Video description (+ tags etc.)
(3) Ratings, Favorites / Playlists, and Share options
(4) Data and Statistics from Insight
(5) Video Response
(6) Video Comments
(7) Respond, rate, and flag comments
(8) Next in series / Up Next Queue
(9) Add to Queue (new version of Quicklist)
(10) Account options

Για να δείτε όλο το review μπείτε εδώ:

http://www.google.com/support/youtube/bin/answer.py?en_US=en&answer=178474

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Καλό Πάσχα!Καλή Ανάσταση!


Σας ευχόμαστε καλό πάσχα και καλή ανάσταση!

Σας καλωσορίζουμε στο ''I Gnomi Mas''!


To ''I Gnomi Mas'' είναι μια προσπάθεια από δύο εφήβους να αναλύσουμε τα εν λόγω γεγονότα και τα προβλήματα της σημερινής κοινωνίας αλλά και του μέλλοντος.Το blog θα ανανεώνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα.Σας καλούμε λοιπόν όλους να προβληματιστείτε μαζί μας,να αναρωτηθείτε και οπωσδείποτε να βοηθήσετε συμβάλοντας στην προσπάθεια αυτή λέγοντάς μας την γνώμη σας σε κάθε θέμα που θήγουμε.Ελπίζουμε να αφιερώσετε λίγο από το χρόνο σας κοιτάζοντας το blog μας.



Ευχαριστούμε για την προσοχή σας...